Zpověď oblakům
Anotace: Když člvoěka opouští můza..ch to je hrůza :-(
Sbírka:
Krajíc života
Obláčku na nebi
já Ti chci povědět
múza mne dneškem opustila
a vítr přestal dovádět
plamen nevraživý
duši unáší mi.
Obláčku na nebi
jen mi neuteč
studánka vyschla
a tuláci nemají z čeho pít
i ptáci přestali šitořit
a já je chci vidět veselé
Obláčku na nebi
zpovídám ticho
a motýl na zdi jediný
kreslí mi SLuneční hodiny
I ten uletěl mi.
Obláčku na nebi
není to fér
přišel za mnou pan Solitaire
a jámám jen jedno čisté kvádro
a v rukách prázdné vědro.
Není mi dovoleno pít.
Obláčku na nebi
vlasy mi padly na podlahu
a z kamenného svahu
zírá má ostříhaná hlava
snad jsem ted úplně holhlavá...
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)