...
Anotace: dojmy z terezína...takové věci nepotřebují název...je v obsahu..
Ukradli jste hvězdy nebi
A přišili nám je na šaty
Krvavou jehlou,
Už nemáme slzy,
Staly se vaším smíchem,
Když krutost hraje si
S Měsícem v noci
Na smrtelnou
Schovávanou,
Nikdo za nás nahlas nekřičí,
Chcete z nás mít zvířata,
Ale jsme lidé,
To se nezmění,
To nám nevezmete,
Máte strach z naší víry
v nás samé,
Řekami proudí
Krev tak nicotná,
Ta naše,
Popíjíte s úsměvem,
Nesmíme to vzdát,
Chceme žít!
Nebo…
Už nás tam odveďte,
Ať můžem konečně
Odejít
…
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Vénëa, obyčejná, whiolet, Bíša, Jessi.L, milan nov
Komentáře (3)
Komentujících (3)