Dialog
Anotace: Blíži se mi zkoužka...a ja tady "dialoguju"...dnes mě zase čekají anankastické poruchy osobnosti a Platon. Ne, že by jsem se těšila.. hlavně když se podívam na zbývajicích 10 knížek...
Nad čím dumáš můj příteli míli?
Chceš - li slunce, tak stačí jen říct.
Finský záliv ti můžu ukázat
Na obrázku, v němž chtěla bych žít.
Realita je tak k nesnesení,
Že jen tužka snad teď význam má.
Nedokreslí už dvě paralely
Z hloupých obav být polámána.
Tisíc knížek se z police diva
Velmi zvláštní beze sporu je,
Když jen v košili mluvím s kaštanem,
Na nějž svítím svou svíčkou ve tmě...
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasněný básník, Psavec, saddova, Petbab, Churry
Komentáře (5)
Komentujících (5)