Slzavé údolí
Anotace: Po delší odmlce jsem napsal další kouek =o)
Život je slzavé údolí
a my se brodíme skrze něj
někdy to jde obtížně
a jindy je nám hej.
Občas někoho milovaného ztratíme
a na naše puklé srdce
záplatu našít musíme.
Není jednoduché pochopit svět,
tu kulatou věc,
která se stále točí vpřed
ale právě to dělá život životem,
jsme nuceni procházet neznámem
a časem všichni pochopí
že život je slzavé údolí.
Ať už to pro každého z nás,
znamená cokoli.
Komentáře (0)