Obrazy tmavých stěn
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=U2oSvG98A_k&feature=related
rozpité obrysy
černobílých postav
otisk dlaně
na bílé rose okna
vzdech
šepot do dna
křik pod hladinou
neviditelný
pravdy, co nezůstanou
s námi
měkký čas
parfém všedního dne
beze světla
pokrčená vzpomínka
co se spletla
sesypaná písmenka
a vlasy ve tváři
roztrhané karty
osudu
než složíš hádanku
už tu nebudu
...
Přečteno 302x
Tipy 17
Poslední tipující: Danah, Raduzk, vodnař, a_tao, labuť, Psavec, už ne pernikova princezna, Bíša, hanele m., Churry, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)