Na dobrou noc II.
Anotace: krátká básnička na dobrou noc-žádná velká poezie
Posílám Ti pusinek moc,
vyspinkej se mi krásně,
když je tu noc
a já skládám ti básně.
Hezké sny nechej si zdát,
zavři oči a jdi broučku spát,
probuď se do slunného rána,
já mám Tě moc ráda.
Komentáře (0)