Cynismus
bojím se samoty,
bojím se ze mne už nikdo nebude milovat,
bojím že Tě neuvidím,
neumím bez tebe žít,
nedokážu bez tebe žít,
je mi to líto kam až to zašlo....
...nevím co konám....
....odpusť že ti pořád říkám
MILUJU TĚ
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (0)