Noční most...
…ležím,tělo podepřené loktem…
pod majestátním viaduktem…
rukou hladím ladnou šíji
oblouku toho mostu…
povrch se vpíjí...
cítím…
doteky…
cesty….
do vnitra se nabízejí….
odemkl jsem...
prohnul se...
a do té stavby vrostl….
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, igniss, maena, labuť, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)