Srdce naruby

Srdce naruby

Anotace: ...pro přátele.....

Své srdce obrátím naruby,
vysypu ho ze všech koutů,
dám si ho nazpátek uplně
placatý a pak zase půjdu.

Nikdo nemusí rukama u mne
prosit, otevřu všem
kdo přijdou, budu je všude
sebou nosit.

Všechno, co mám, to jim dám.
Z těla mi zůstanou jen holé
stěny. Zaseju, pokosím
a budu zas plná něhy.
Autor Hančí, 24.09.2004
Přečteno 1840x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí