Anotace: ani to snad nečtěte, vypisuju se z... vlastně ani nevim z čeho... to je fu(c)k...
Urazila? Mě? Promiň ale aby mě někdo urazil, musí to bejt mistr ve svym oboru. Jen jsem zkonstatoval že iluze jsou stejně jako hvězdy jenom pro hlupáky a slabochy... a pro ty co maj schopnost citů.
11.05.2008 20:13:00 | Johny Styx
a já jsem se rozhodla že v tom mém ráji kde jsou samí hippies, tak tam každý může nabýt svobodně zpátky všech svých iluzí a nic se mu nestane. tak. můžeš tam taky.
10.05.2008 16:50:00 | Já Esther Ruth
Zase mi kradeš myšlenky!!! Pouze vtip.. jinak je to moc dobrý, nádherně nechutné.. a úžasně depresivní!
09.05.2008 16:20:00 | AnnieB
nemá tam být "hnilobné"?
jinak jsem se nenechala odradit anotací a přečetla jsem si to zdárně až do konce, nebýt pravě jeho, tak bych neměla ani co zkritizovat, tak ti trošku ujel rým,ale jinak se mi to líbí...
09.05.2008 15:27:00 | saddova