Anotace: Spletité toky slov s jadřincem pravdy. Holá skutečnost
Básně, ach ty básně...často vypoví víc než my samotní. Možná i víc, než si přejeme. Dosud jsi štěstí hledala ve všem kolem, co začít hledat v sobě? Najít rovnováhu, vyrovnanost, svou hrdost?...
"Všechno končí dobře pro toho, kdo dokáže čekat"
14.05.2008 13:55:00 | Filosof
Krasně jsi v basni vsechno popsala ano, nekdy nam zivot hodně sebere a zase hodně nam da... neco krasneho ztracime proto abychom jeste neco vic krasnejsiho potkali...nezoufej moje mila ,casto jsme blizko stesti ale na ocich mame clonu ze smutku a proto to stesti nevidime, odhod smutek a usmej se do majoveho dne a uvidis ze se Ti zacne darit.
09.05.2008 19:38:00 | carodejka