myslím že "tam vysoko" nikdo nepotřebuje nikoho tak jako ho potřeboval tady... čekají tam trpělivě, dohlíží na naše kroky a radují se když se my radujeme... a pláčou a trpí s námi - tak esi nechceš aby se trápil, snaž se... okoukne to tam a až bude čas, přivítá tě - dřív to nejde, to už byste se nesešli... nebyli byste "stejně vysoko"... nespěchej...
31.08.2008 14:37:00 | hanele m.
ach, fijalko, tys tak krásně vyslovila mé jméno.jsem ti navěkyzavázán:)
13.08.2008 17:15:00 | neurobeat
Nespěchej,
třeba tam nahoře
potřebuje nutně,
velmi, velmi nutně,
samotu.
Dlouhou.
09.05.2008 19:28:00 | a_tao