Dilemata
Smím dát život
smím ho taky vzít
nebo nesmím?
co vím
přes slzy
daleko nevidím
a dilemata
toho světa
mě srážejí
na kolena
když se hroutím
v záplavě žalu
kterému
na jméno
přijít nemohu
smím ti dát život
maličký?
když za to
nemá stát?
smím ti ho upřít?
maličký?
když bych nemohla
se na sebe
podívat
bez záště
Smíme žít maličký?
když to za to nestojí?
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Churry, a_tao
Komentáře (2)
Komentujících (2)