Hanobnice
Anotace: Jak málo stačí "chtít", jak málo stačí dát .. a přesto naostro nestřílíme ..
Bylas, jsi a budeš trestaná !
Za slovo - chtít, tak buď jest.
Povrchně nezájmem chápaná,
jen složkou z husté špíny cest.
Za otázky - mlčení tobě souzené !
Ty upřímná duše, strachu plná.
Chvějící ruce, můry - bezedné,
prokletím navěky, ať srdce puká !
Za malý úsměv - slzy ti dané !
Drzostí oplýváš - hanobnice !
Ač budoucí časy, snů byly plné,
již nikdy nezískáš už více !
Než slepé střelivo - z nábojinice ..
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, Onqa, cevert, Bíša, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)