Podzimní list
Anotace: O podzimu, životě, lásce, pravdě, radosti i strasti ... takové zamyšlení.
Když podzimní čas nastane
ze strání vítr zavane
opře se do koruny stromu
když děti spěchají už domů
v té chvíli větev uvolní své sevření
jež hýčkalo list všeho vědění
v tu chvíli list zamyslí se
byl jsem šťasten a nestydím se
čas opustit svět už nadešel
zážitků a legrace zažil jsem přehršel
neopustím vás však nadobro
můj duch přetrvá v těch jež konají dobro
tak loučím se s těmi které miluji
žít věčně v pravdě budu, to vám slibuji !
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Pevya
Komentáře (0)