...tak to vidíš, téhle jsem si vůbec nevšimla...spíš jsem u tebe nebyla...věděla jsem, že se touláš jiným světem a ne modrým Literem :-)...je krásná...aspoň teď už vítr odfoukl co bolelo a snad už přebolelo...život už je takový...to proto, abychom věděli a všimli si opravdových hodnot, pro které stojí za to milovat tenhle svět :-) děkuji za milá zastaveníčka, a slůvka která jsou mi radostí :-)
07.08.2008 13:42:00 | Lota