Wendy
Anotace: fenka, belgický ovčák, 13 let
někdy se ztratí slova
tváří tvář tichu
jiného světa
ležela na boku
snadno spící
jen v koutku oka
neodbytná moucha
vítr jí čechral dlouhou srst
měla mokré tlapky
poslední noční rosou
zmáčené
co zastavil čas
člověk nevracej zpátky
na smrt stejně krátký
někdy už nejsou slova
odvál je vítr
jen v myšlenkách
jaksi
zůstává
...
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Flamy, Raduzk, Bíša, prostějanek, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)