Nesmyslná interakce

Nesmyslná interakce

Anotace: ...název je docela zkreslující....je to vlastně dílko složené z bláznivýxh veršů,co mě najednou začali napadat.....možná mají smysl....no to je jedno...prostě to není ten styl,kterým píšu

Buď chvíli ve své hlavě...
jasně... na nervy si začneš lízt hravě.
No, nesměj se,
každého to dostane.
Je to fajn, taková životní houpačka,
je to ta správná hračka....
... a my bez ní nemůžeme být.
Jednou úsměv,
podruhé pláč.
Pro jednou jseš sráč,
hnusnej pokryteckej rváč.
Potom zase hráč....
... hazardní.... no to je vlastně fuk.
Adrenalin... jasně.
Mění tě na sopku
... tak krásná
... a pak BUCH!
Chce to prostě akci,
takovou hromadnou interakci na život.
O to přece celou dobu beží
... musí být svěží...
Autor Haydée, 10.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Woski, Sandra_T, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

myslím, že se ti opravdu povedla

20.06.2008 12:06:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel