Na střeše domu
Anotace: ... ještě pořád úžeh s úpalem...
jednou takhle
-na střeše domu-
do sebe vrazí
dva malí sebevrazi...
...v zádech je zamrazí:
"Je to skutečně cesta
z našich nesnází?"
...a tak tam teď sedí,
do nebe hledí
.
kolem sebe hledí
.
na sebe hledí
.
na mě hledí...
.
no, a na Vás hledí taky!!
Přečteno 226x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, el viento, jára spots, Bíša, Franti
Komentáře (3)
Komentujících (3)