Není co dodat, dílečko mluví za sebe, je skutečně překráné a také jsem zavzpomínala ... jen mlčky tiše sedím s myšlenkami ...
12.05.2008 09:48:00 | NikitaNikaT.
krásná. Já natrhal poměnky s modřicí na pastvě mezi stračenama. Mám tam takový místo už léta a máma vždy pozná, odkud jsou. Vždycky říká " kovboj si vzpomněl :-). 1***
12.05.2008 06:29:00 | cevert
Jsou věci, které nepominou...nebo aspoň které budeme mít stále v paměti :-)
11.05.2008 14:17:00 | Chancer
moc krásne, až mě to dojalo, ani jsem to tak nevnímala jako basen,ale spis jako ze srdce vyznani pro nekoho koho budes mit navzdy v srdci...každý vzpominame na to sve,ale v podstate vsichni na to stejne...mámy jsou prostě mámy,, nenahraditelné...
11.05.2008 11:48:00 | saddova