Prosebnická
Anotace: původně to mělo být něco úplně jiného, ale dost se to zvrhlo.
Snažně vás prosím,
utrhejte mi struny
snažně prosím
o ránu z milosti
"dvě kousky vod kosti"
řekla prý paní v masně
usmála se mastně
a praštila mne sekáčkem.
/Prosím,
o jednu chvíli chvění,
než mé modravé zapomnění
zakryje to, co jsem zakrýt chtěla
(chtěla Tebe - neuspěla)./
Ta paní v masně
mi rozuměla.
igelitem zakryla si vlasy
(hygiena. asi.)
sekáček a tři kroky zpět,
prý jaro mých let,
mne opravňuje k poslednímu přání
nechtěla jsem zdání,
(ba ani klobásku)
chtěla jsem tu chvíli chvění
zachvěla se
ruka padla
...
...
...
(nevěděls, synečku, že falešná su?
tak teď už to víš.)
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, adida, kokeš od pana krbce, fialová, Loudilka, spare, Fish
Komentáře (4)
Komentujících (4)