Mávám
Anotace: ...předdovolenková :o)
Mávám,
než smočím pádlo ve vodě
a zašněruju boty toulavý...
Mávám,
vezmu si s sebou do lodě
i vaše milá slova, pozdravy...
Mávám,
mějte se krásně, přátelé,
Múza ať dál je u vás stálý host...
Mávám
a těším se, že za dvě neděle
zase si přijdu sem k vám pro radost...
Komentáře (0)