Anotace: člověk má kolem sebe spoustu lidí a až v krizi pozná opravdového přítele....
Ano, přátelství je krásné a vzácné...ač zle mi je, díky přátelům smutek pomine...
11.05.2008 21:10:00 | toužím.jít.dál
jj, opravdoví přátele se objeví vždy, když jses v nejvetsím srabu...kazdej si to zazije a ja jen dekuju za to, ze tací lide jeste jsou...jinak bych tu uz davno nemusela byt :)
11.05.2008 18:08:00 | saddova