slza uzavřenou spomýnkou
Anotace: slza uzavřenou spomýnkou
Kde sou ty časy léta kdy sem s tebou trávila
Kde sou ty časy kdy sem tě objevila
Kde sou ty časy a láska s nima
Kde sou ty časy a my mezi nima
Kde sou ty chvíle kdy sem k vůli tobě brečela
Kde je ta chvíle která mě zničila
Kde je ta touha a vášen´
Kde je ta síla ve ve všem
Kde sou ty vzpomínky léta
Kde jen ach vlétla
Komentáře (1)
Komentujících (1)