Anotace: Nechtějte měnit člověka, který o to nestojí.. Nehrajte si na anděla spásy tam, kde je naděje jen iluzí..
V tvém případě bych možná doporučovala použít volný verš...Myslím si totiž, že by tvé myšlenky nebyly tolik spoutány rýmem, který v některých pasážích vyznívá nepřirozeně. Ovšem co se nápadu a ostatního týče-je to skvělé!
14.05.2008 13:48:00 | Filosof