Ten můj plyšovej darebák má oči normální, nešnečí, přímo na hlavě/tváři. A tykadla má taková přiznaná a na každém uzlík. Vypadá to jako náhrada za uši /boltce nemá/ nebo spíš růžky.
11.05.2008 20:59:00 | Juan Francesco de Faro
Je mi trapně, asi jsem mu toho druhýho vynesla za plot... zrovna včera...asi ho půjdu hledat...nebo tam zanesu i toho opuštěnýho!
11.05.2008 17:50:00 | Jabba_Hutt