Měním se!
Anotace: sobci zůstávají........nebo spíš, sobec..............
Vzdát se staré peřiny
Která přikrývala mojí radost
Nebude tak lehké
Skončit staré vteřiny
Které odkrývali mojí starost
Nebude tak lehké
Měnit se, znamená být jiný
Trefit se, znamená nebýt líný
Musím opustit svůj starý zlozvyk
Energii bral mi
Jinak z toho dostanu psotník
A budu volat „Mami!“
Sice mi to ubližuje
Ale miluju to
Každý den se to přibližuje
Nezastavím to
Vlastně ano
Právě dneska
Bylo to tak dáno
Hraje to dokola jako ohraná deska
Nechci se tím dál už ničit
Moje požadavky musím snížit
Jestli přijde to co si přeju
Budiž
Ale ted to nebude
Mezitím svoje srdce zahřeju
Čumíš?
Jinak to nepůjde
Měním se
Však sobci zůstávají
Skláním se
Mé oči z tebe sklouzávají
Donutil si mě k tomu
Ta hra už se mi nechce hrát
Raději půjdu domů
A své srdce si zakážu ti dát!
Přečteno 373x
Tipy 16
Poslední tipující: Janetee, F.i.L, anti-HERO, Lachailla, Woski, Elča, jedam, Psavec, Orichi, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)