Mě neodradíš
Anotace: zase jsem skončila, kde jsem byla :)
A minulost se opakuje
Všechno
Opět zase
Nechci
Ale jinak nebudu mít nic
Radši něco než nic
Jen mě mrzí
A trápí
Proč to stejné
Člověk doufal
Věřil naději
A kde je teď naděje
V háji
Nezbylo po ní nic
Jen pár slaných slz
Ale já věřím další
Ať spadnu
Já se zas postavím na nohy
Mě, osude
Jen tak neodradíš
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, Psavec, Šerák, Bíša, verunča
Komentáře (3)
Komentujících (3)