Smrt potkal
Anotace: tu co v ní doufal
Smrt jednou potkal,
co kdysi o ní psával,
raději ji poslouchal,
a dlouhé tóny kytary hrával.
Hrával, hrával,
jen aby ji obehrával.
Přihrával, a odehrával,
a přec ji stále potkával.
Jednoho dne byla blízko,
jeho mysli nejblíže,
on sám to viděl,
co to za tíže.
Spocen ve svém lůžku ležel,
a v mysli si přemítal,
co to má za ten úděl,
smrt tolikrát potkával.
Intimní to chvíle smrti,
smrt ho hlavní straší,
on nic netušíce uléhá,
lépe, ať ji nepoplaší.
V tom děsivý výstřel,
obraz se tu náhle zjevil,
jen černý a zelený,
silueta obličeje,
co se na něj směje.
Prásk,
a byl konec,
S hrůzkou zemřel a se probudil.
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Sephora, jára spots, WAYWARD, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)