Spím na Létajícím Koberci...
Spím na Létajícím Koberci...
****************************
Jsem v pohybu.
A síla má je věčná.
Je dílem nesmrtelna,
pramáti všech sil.
Ničím nepohnu,však
rostu z nekonečna,
abych v jeho druhý kout
se záhy ponořil.
Činím se šťastným,
věřím ve Sluneční plamen,
jsi-li bezvěrec ,ubij mě kamenem
Mám víru.
Ne takovou,co klame.
Pak co chci,všechno změním
v světě neměnném.
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka, Bernardetta
Komentáře (2)
Komentujících (2)