Být jako zrádný kronikář
Anotace: Prostě jednou jenom vnímat a psát.
Namočím pero do tvých očí
A potom se ti budu smát
Kdysi jsem možná byla kat
Ty stránky už zpět neotočíš
Za sebou spálím všechny mosty
Abych si nezmazala šaty
I cit se měří na karáty
Tam, za závěsem ctižádosti
Po vodě pluji vstřícná svodům
Tak nasbírej svou porci bodů
Když oddávám se slabosti
Kronikou srdce probírám se
Svědomím v každé stinné stránce
Žár vtištěný až ke kosti
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, 0-0, labuť, just me, Flamy, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)