Kapka rosy

Kapka rosy

Anotace: Asi jedna z mích prvních básnicek, byl jsem zamilovaný, plný pocitů, které jsem potřeboval ze sebe dostat...

Kapky rosy se kutálely,
jedna kapka jsem byl i já
pomalu jsem stékal ze stébla
a přál si , být jednou v moři,
kde je život úplně jiný,
plný dobrodružství poznaní,
i mé polovičky,
se kterou jsem byl kdysi sníh.
Autor sargo, 11.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: verunča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí