Upřímnost
Anotace: Pro každého je to něco jiného...
U je jako chvíle pouhá
P ukazuje čistotu
Ř je jako věčnost dlouhá
Í přivádí tě k životu.
M ti dává sílu moře,
N starostí tě zbavuje.
O je jako slza slaná,
která po tváři tvé odpluje.
S je jako láska čistá,
která nikdy nekončí.
T koření nejistotu,
a smrt život ukončí...
Přečteno 456x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Selča, Lady Carmila, kavec, Sephora, zzlatý, 6thSun, jára spots
Komentáře (6)
Komentujících (6)