"Za trochu lásky šel bych světa kraj... šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý...
šel v lednu, no v srdci věčný máj...
jak ten, co stojí u dveří a prosí."
J.Vrchlický
30.05.2008 19:16:00 | waterlily
Milý pěvče, drahý básníku, tvá ruže tě vždycky milovala (možná jinak než sis představoval),no ve své křehkosti a slabosti se ti nikdy nemohla ani vyrovnat,ani přiblížit.
25.05.2008 09:54:00 | waterlily