Milování...
Anotace: láska coby bezpečný přístav,,,???
Tvé vlasy jsou chapadla chobotnice,
tvé oči temná vodní hladina,
tvá ústa vchodem do tajné klenotnice,
tvá ňadra mořskou nemocí,jež mne napadla.
Tvé ruce jsou dravé vlny oceánu,
tvé tělo se zmítá jako v bouři vrak,
já topím se v tvé náruči a světe div se -
nemám strach...
V tvých útrobách cítím hloubku oceánů,
tvé nohy ovíjí mé tělo jako had,
tvým tělem slyším hřmět hlas hurikánu,
však v křeči opojení nemohu pádlovat.
Jsem ztracen v čase, pro něhu,
jsem trosečníkem
a ty jsi korábem jenž doveze mne jistě ke břehu...
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, Tacca, Holis, hanele m., WAYWARD, Orichi
Komentáře (3)
Komentujících (3)