Panenka
Anotace: třošku hloupost, neměla jsem co dělat o fyzice:-)
Zlaté vlásky,
žádné vrásky.
Očka hnědá,
stále mladá.
Fialové dlouhé šaty,
malinkaté paty.
Zlaté střevíčky,
mrká víčky.
Je to stará panenka,
hrála si s ní i babičky maminka,
ale stále nezničená,
hraji si s ní i já.
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Morgenstern, Rbb, Zasněný básník
Komentáře (3)
Komentujících (3)