naše láska
Anotace: přečtěte si to.... Asi je to kraviína,ale posuďte sami.............
Když jsem tě poprvé uviděla,
nikdy jsem nevěděla,
že ty vstoupíš do srdce mého,
a že já se ujmu tvého.
Jak hořící šíp nás ta láska zasáhla,
náruč nám dokořán rozpřáhla.
Když jsi mě nachvíli opustil
a šel jsi pryč,
v mém srdci pláč jsi spustil
a vzal jsis na mě bič.
Chvíli nám trvalo než jsme to srovnali,
ale pochvíli naše srdce opět plesali.
Chyběl jsi mi ty to víš...
A nebyl to jen pouhý chtíč..
byla to láska,
ktero jsem doposavad nepoznala,
byla to sázka,
na život a na smrt.
Byla to toha,
která mě zaplavila,
Byla to čmouha,
která se mi v srdci nakreslila.
Ta láska je jak bumerang,
zahodíš jí a ona se vrátí.
nepřeji si ať se naše láska ztratí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)