Papírový strom
Po bílém těle, po bílé lící,
s pihou modravou na krajíci.
S hrotem dotknutý v kmeni stromu,
ladností laně kružila dolů..
Pro mě zvláštními klikyháky ..
V pravý kout datum, místo a čas,
a na druhé straně, pod řádkem zas.
Bodnula hrotem a sílou dlaně,
kroužila po těle, kde možná laně..
Kdysi se pod částí schovávaly ..
Část těla stromu v papír dělaný,
vtiskl se inkoust tmavě modravý.
Dřív gigant dnes jen lehounký cár,
co bude když půjde, takhle čás dál?
Snad ..
Papírovým stromem, budu i já?
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, Jiparo, cevert, WAYWARD, maena, a_tao, carodejka
Komentáře (5)
Komentujících (5)