Dušení citů v hrnci-lidském těle se po uvolnění chová jako horká, hustá, neproniknutelná pára emocí...
06.02.2009 19:57:00 | kikis
Potlačované emoce vyplují na povrch a dokonají své dílo. Pomsta bude sladká Tak sladká jako nic jiného!
Nenávist a závist k tomu vedou
13.05.2008 22:27:00 | Chancer