Lesy a kamení,
u cesty kříže
Vyrytá znamení
lákají blíže...
do nitra skal
to se mi líbí
24.06.2008 23:42:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Jako kdybych šla tichým lesem, přešla bludný kořen a najednou se ocitla úplně jinde, úplně jinak.... ticho je pryč a já zapletena do šarvátky..... Hrůza mě jímá, ale zároveň mě to magicky přitahuje...
07.06.2008 21:44:00 | monterka
Na první pohled taková temná atmosféra je v ní. Dá se v ní ale najít mnohem víc než to.
13.05.2008 18:46:00 | Dota Slunská