Chladná nenávist
Chladná nenávist
Nesnáším plno věcí
Nesnáším hodně z těch lidskejch mrzáků.
Mám rád chlast.
Protože pak říkám čistou pravdu a na nic si nehraju.
Nesnáším samozřejmě učitele - jako každý jiný
A nenávidím školu - to jinak nejde
Nesnáším roztleskávačky
A všechny pohodáře.
Nesnáším povinosti
Nesnáším dvůr vedle studentský koleje.
Nechci se nic učit
Chci bejt fušer.
Chladná nenávist
Chladná nenávist
Nemám rád vůbec nic a tak se mi to líbí
Chladná nenávist
Chladná nenávist
Nemám rád vůbec nic a tak se mi to líbí.
Nenávidim všechno
Někdy dokonce i tebe
Takže na tebe seru.
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)