Jakpak se má..
Jakpak se má moje růže
odpovědět, chceš-li, můžeš:
Rudá je, anebo bílá?
Neslyším nic, to je síla
možná černá je jak saze
najdu-li ji takhle snáze
nevím, v jaké barvě kvete
mám se krotit? Ale jděte..
růžová být může taky
hádat, hloupost je jak mraky
nač se spektrem duhy mučit
v Rockfortu se chci přiučit
jiným kouzlům, čáry máry
Hermiona a přítel Harry
promění mne, dítko vděčné
na slunéčko sedmitečné
růži najdu, Tebe taky
já nejsem brouk ledajaký
z růže na prst vylezu Ti
chci pak zpět k ní, dle mé chuti
Přečteno 535x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, el viento, Traci, Flamy, Iva Borecká, Isobel, Lorraine, Bíša, Simísek, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)