TÁTOVI
Anotace: se slzou v oku..*
Vteřina minutu
toulavě míjí,
zvony v mém hrudníku
žalostně bijí.
Temnota po špičkách
plíží se k hrudi.
Strachem se zalyká,
že srdce vzbudí.
Havraní píseň,
co vlasy ti proplétá,
vkrádá se do spánku.
Potvora zakletá!
Oči se vzpírají,
hledají klamy,
nikde tu nevidí
obraz tak známý.
Úzkost sny zabíjí
se sílou kata,
ten obraz je silnější.
Má jméno táta..
Přečteno 644x
Tipy 23
Poslední tipující: Kapka, Skywalker, Květka Š., colorka, Bíša, Churry, saddova, Ishtar, verunča, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)