Tvé město..
Anotace: spontánní úvaha...o Tvém městě...smích
Tvé město...
měsíční krajina
z měděných drátků
zanedbané noci plynule přechází
v táhnoucí se dny
a kdesi v dálce
rozteklým asfaltem
prolévá potoky slz
s odplaveným nábytkem
kam v poledne odkládáš
unavené sny
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: el viento, Jamesow, trrtrr, Ishtar, DodgerKT, labuť, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)