Už nevidím všechno černé
Myšlenky zdají se mi bíti věrné
Už nemotají se jen kolem smrti
Už mě smutek nedrtí
Není to však láskou
Ani fetákovskou dávkou
Prostě mě smutek opustil
A černé mraky rozpustil
I když vím,že za svůj stav krásný budu pikat
A slzy v očích zase vítat……