Anotace: ....:-)
Velmi krásná básenka, usmívám se, jistým způsobem zahřála. Krásné obraty a četla se mi s lehkostí.
22.05.2008 17:33:00 | NikitaNikaT.
Krásné obrazy! ... romanticky poskládané do slov a spletené do věnečku básně...
19.05.2008 16:41:00 | Hannazka
.... takový vzpomínání je krásný .... ale nesluší ti ...
protože tohle si můžeš ještě pořád nesčetněkrát prožít ...
/ narozdíl od nás co již toho dost pamatujem ...:-)) /
... jinak, je to krásně a s citem napsaný,
... ale to je zbytečný to tu zdůrazňovat, ...
protože ty to jinak ... ani neumíš ...:-))
19.05.2008 15:28:00 | HarryHH
Překrásná báseň, tolik hladí v duši... tolik kvete do srdce... Mám Tě ráda, Lucinko :-*
13.05.2008 22:42:00 | Levandule
. . . vzpomínám na jeden sedmikráskový ples před lety,to ještě nebyla televize ani mobilní telefony,ale dívky tehdy chodily vystrojené jako pohádkové princezny a popíjeli jsme jen limonády a tančili jsme valčíky, polky,foxtroty a nakonec walz.Vyšívej sedmikráskové plesové šaty a prosím,pozvěte mě alespoň podívat na sedmikráskový ples,ještě jednou bych to rád . . . děkuji . . .
13.05.2008 22:32:00 | Těšínský