má nevěsta
Anotace: ... černá vdova. Často na ní myslím. Naposledy jednou v noci, když jsem napsal tuhle báseň...
Budiž požehnána
má nevěsta
- černá vdova
Kéž vpije svůj jed i do mích úst
modlím se-
-
-Budiž oslavena
tvá vznešenost
- svatá Nemoc
a Nevolnost mého odcizení
Modlím se
a poklekám
- Kéž je vyslyšena má prosba
a budu otráven...
Prosím Vás
má paní
Prosím...
… už nemohu dál
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
Komentáře (1)
Komentujících (1)