Ztracená

Ztracená

Anotace: ...

Ztracen pořádek v myšlenkách.
Slova postrádajíc smysl zas.
Listuji životem pomalu a po stránkách.
A v ruce stařecký mám třas.

Pryč jsou iluze a pryč je víra.
Malým plamenem můj život hoří.
Mé srdce teď jen děs a bída svírá.
Bez zábran veškerou mou naději boří.

Jednou, dvakrát poražena.
Zbita, bosa a hlavně sama.
Malá, velká a hrdá žena.
Neviditelná mezi Váma.

Doma a ne v bezpečí.
V lásce trpce lichá.
Nemoc co se neléčí.
Osud krutě míchá

Ztracena nyní v pusté prázdnotě.
Nenalézající pro vše důvod.
Jak v pomíjivé peněz hodnotě.
Ztratila asi štěstí průvod.

Z krutosti osudu snad lepší tvor.
Zadarmo uč se z chyb ostatních.
Naivita jest největší na světě mor.
Myslet si, že každý čistý je jak padlý sníh.

Čtěte s rozmyslem má slova.
A pamatujte na ně znova a znova.

Miluj ty co Tě milují.
Ne ty, co Ti to jen slibují.
Miluj každou chvilku šťastnou.
Abys sílu měl, až zhasnou.
Miluj každou pro Tebe samozřejmost.
Všechno totiž je ta největší cennost.
Autor Salarin, 13.05.2008
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: Kotka, Solvo, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Tip přednostně závěrečný odstavec,celek je vyvážený,líbí :-)

13.05.2008 18:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí