ReHabil Itace M'Ozku
Vrhám:
pohledy na šedé nebe vzhůru
šípy do srdcí tušíce můru
noční!
Trhám:
květy co rostou ze stropu
tvůj mozek střemhlavě pro stopu
oční!
Snívám:
o stráni veliké krok sum krok
velký je šok když ti z kapsy mlok
ční!
Splývám:
s beruškami když na bříze spí
když plavu jak stařec dí s
ní!
Žiju:
pro hippies, pro mír, pro lásku
a rozum mi visí na vlásku
ííííííííííííí!!!
JÁ VLASTNĚ CHTĚL NAPSAT BÁSNIČKU.
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Já Esther Ruth, trrtrr, Fauna a Flóra
Komentáře (6)
Komentujících (5)