Přání
Anotace: Být bez předsudků a nenávisti, s prázdnou kapsou bez závisti
Přání
Kdyby byl na světě duší sněm
a ta má by směla býti v něm,
zapálil bych svíci změn.
Jak přeji si pro všechny lásku,
aby odhodily od lží masku
a byli jako otec – matka,
jako hrana diamantu, krásná, hladká.
Být bez předsudků a nenávisti,
s prázdnou kapsou bez závisti,
budovat si hezčí svět,
prolomit ten hrubý led.
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: verunča
Komentáře (1)
Komentujících (1)